Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Numărul total al deceselor cauzate de gripă a ajuns la 67

Numărul total al deceselor cauzate de gripă a ajuns la 67

Numărul total al persoanelor care au murit din cauza gripei în acest sezon a ajuns la 67, vineri fiind confirmate patru decese, din care trei în judeţul Prahova şi unul în Timiş, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT).

Rl online 0 comentarii

Potrivit CNSCBT, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din judeţul Prahova, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, a murit joi, iar o femeie de 50 de ani, din judeţul Timiş, confirmata cu virus gripal tip A, subtip H3, a murit în 29 ianuarie.

Un alt deces s-a înregistrat, vineri, în Prahova, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 40 de ani, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1) pdm09.

Toate cele trei persoane aveau condiţii medicale preexistente, dar nu erau vaccinate anti-gripal.

Vineri la prânz, specialiştii CNSCBT anunţau că un bărbat de 51 de ani din judeţul Prahova, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, având condiţii medicale preexistente, dar nevaccinat anti-gripal, a murit vineri.

Astfel, numărul total al deceselor cauzate de gripă în acest sezon a ajuns la 67.

Comentarii

loading...