Fiul interlopului Nuțu Cămătaru a fost arestat preventiv

Fiul interlopului Nuțu Cămătaru a fost arestat preventiv

Albert-Florian Balint (32 de ani), fiul interlopului Nuțu Cămătaru, a fost arestat preventiv, după ce polițiștii l-au găsit conducând un automobil deși avea permisul auto suspendat.

Mihai Diac 0 comentarii

La data de 27 decembrie 2019, "poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Găneasa au oprit în trafic un autoturism, pe DN 65 - E 574, în comuna Găneasa. În urma controlului efectuat, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Bucureşti, a condus autoturismul având dreptul de a conduce suspendat. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă acesta a refuzat sa îi fie prelevate mostre biologice de sânge", a anunţat, sâmbătă seară, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Bărbatul aflat la volan, Albert-Florian Balint, despre care s-a aflat că este fiul lui Sile (Nuțu) Cămătaru, a fost reținut de polițiști și a fost dus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Olt.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Comentarii

loading...