15.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiO ambulanță SMURD n-a avut loc să intre în curtea Spitalului Foișor

O ambulanță SMURD n-a avut loc să intre în curtea Spitalului Foișor

Din imaginile transmise la posturile de televiziune se vede cum o ambulanță SMURD, de culoare roșie, n-a avut loc să intre în curtea Spitalului Foișor din București.

Ambulanța era de tip nou – un microbuz de tipul recent intrat în dotarea Ministerului de Interne. Mașina aducea, cu certitudine, pacienți diagnosticați cu Covid, întrucât șoferul și cadrul medical din dreapta acestuia purtau combinezoane albe și măști anti – Covid.

Șoferul a încercat să intre cu ambulanța, cu spatele, din stradă în curtea spitalului. Întrucât poarta spitalului era prea îngustă, ambulanța a fost obligată să se oprească jumătate afară, jumătate în curte – pentru că, dacă șoferul ar fi continuat manevra, ambulanța și-ar fi rupt oglinzile exterioare (deși ele fuseseră deja pliate).

În final, mașina s-a oprit doar cu partea din spate în curtea spitalului. Se presupune că pacienții Covid au fost scoși pe ușile din spate ale microbuzului.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ciolacu vrea să-i aducă acasă pe românii din Qatar

„ Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din...

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...

PSG și Borussia Dortmund s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Paris Saint-Germain s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 4-1 (1-1), marţi seara,...
Ultima oră
Pe aceeași temă