O angajată din Poliţia Locală Ploieşti, rănită după ce un şofer în timpul serviciului

O angajată din Poliţia Locală Ploieşti, rănită după ce un şofer în timpul serviciului

O poliţistă din cadrul Poliţiei Locale Ploieşti a fost lovită de un autoturism pe al cărui şofer a vrut să-l legitimeze pentru că a oprit neregulamentar, vehiculul fiind ulterior găsit abandonat. Femeia a suferit un traumatism la coapsă şi a fost dusă la spital.

Rl online 0 comentarii

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, poliţista a fost lovită de un autoturism pe strada Veronica Micle, în zona de sud a municipiului Ploieşti.

Primele cercetări arată că poliţista s-a îndreptat către un autoturism oprit neregulamentar, al cărui şofer se afla lângă maşină, iar în momentul în care i-a cerut actele pentru control bărbatul a refuzat să le prezinte, a urcat la volan şi a demarat.

Colegul poliţistei a sunat la 112 şi a anunţat incidentul. La scurt timp, maşina a fost găsită abandonată pe o stradă din oraş.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova au declarat că poliţista a suferit un traumatism la coapsa dreaptă şi a fost transportată la Spitalul Judeţean din Ploieşti, ea fiind în stare stabilă.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea identităţii persoanei care a condus autoturismul.

Comentarii

loading...