13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiO fată de 13 ani a fost lovită de o maşină condusă...

O fată de 13 ani a fost lovită de o maşină condusă de un consilier beat

Potrivit IPJ Teleorman, poliţiştii au fost sesizaţi marţi prin 112 cu privire la faptul că la intersecţia a două străzi din Alexandria a avut loc un accident rutier. Potrivit primelor cercetări, un bărbat în vârstă de 56 de ani a făcut un viraj cu maşina, moment în care a lovit o fată în vârstă de 13 ani din Alexandria, care traversa strada prin loc nepermis.

Fetiţa a fost transportată la spital, cu răni uşoare, însă, potrivit poliţiştilor, şoferul maşinii consumase alcool şi a părăsit locul accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, şoferul a fost găsit mai târziu de către poliţişti.

“Şoferul a părăsit locul accidentului, fiind găsit în autoturismul care provocase accidentul la circa 60 de metri de locul producerii accidentului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,39 mg/l acool pur în aerul respirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de probe de sânge. În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul avea şi dreptul de conducere suspendat, pentru săvârsirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dragole.

Potrivit unor surse locale, bărbatul care a cauzat accidentul este consilier în cadrul Gărzii Forestiere Bucureşti, instituţie subordonată Ministerului Apelor şi Pădurilor.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere pe drumurile publice fără permis.

Cele mai citite

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...
Ultima oră
Pe aceeași temă