14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiOltenii se tem de vaccinul AstraZeneca. Ce vrea să închidă Olguța Vasilescu

Oltenii se tem de vaccinul AstraZeneca. Ce vrea să închidă Olguța Vasilescu

Oamenii au văzut tot felul de lucruri la televizor, sunt de înțeles, dar vaccinarea rămâne singura soluție, spune edilul șef.

Primarul Olguța Vasilescu anunță că din cauza numărului mic de persoane care se vaccinează cu AstraZeneca, autoritățile se gândesc să închidă un centru din Craiova care utilizează acest ser.

„Ne gândim să închidem un centru AstraZeneca, lumea nu mai vrea să se vaccineze cu AstraZeneca, a văzut tot felul de informații la televizor. Oamenii sunt de înțeles”, a declarat Olguța Vasilescu, la Digi 24.

Primarul Craiovei mai spune că vaccinarea reprezintă singura variantă pentru redeschiderea economiei. Campania de vaccinare trebuie să fie mai agresivă, este opinia primarului.

„Totuși, economia nu va fi repornită dacă nu ne vaccinăm. Campania trebuie să fie mult mai agresivă, dacă nu vaccinăm, economia nu se va deschide”, a precizat Vasilescu.

Din cauza interesului scăzut pentru vaccinare, autoritățile craiovene nu iau în calcul să deschidă un centru de vaccinare de tipul drive-thru. „Nu ne gândim să deschidem drive-thru, nu este nevoie”, a precizat Olguța Vasilescu.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Rusia – Ucraina, ziua 765: G7 se angajează să întărească apărarea aeriană a Kievului

Miniştrii de Externe ai statelor din G7 s-au angajat astăzi "să întărească mijloacele de apărare aeriană ale Ucrainei" împotriva atacurilor Rusiei, informează AFP.În comunicatul...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...
Ultima oră
Pe aceeași temă