Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

„Pacientul 17”, internat la Spitalul Dimitrie Gerota, a fost cazat în Teritoriile Palestiniene

„Pacientul 17”, internat la Spitalul Dimitrie Gerota, a fost cazat în Teritoriile Palestiniene

Din datele deţinute, reiese că acesta a călătorit în Israel, în perioada 21 - 26 februarie. "Pacientul 17" a fost cazat la Hotelul "Taybeh Golden", din oraşul Ramallah, şi Hotel "Ambasador", din oraşul Betleem (ambele în Teritoriile Palestiniene).

Florin Budescu 0 comentarii

Ministerul Turismului din Israel nu are informaţii până la acest moment referitor la o posibilă şedere a românului, în Israel. Persoana în cauză a revenit în România, la bordul cursei El Al - LY572.

Ambasada Israelului a făcut demersurile necesare pe lângă autorităţile române competente, pentru a obţine informaţii exacte (identificarea zborului de întoarcere, itinerariu, cazare) cu privire la călătoriile efectuate de ceilalţi pasageri sosiţi din Israel care au fost depistaţi cu coronavirus.

Menţionăm faptul că iniţiativa noastră este menită să-i ajute pe pasagerii care doresc să afle dacă au făcut parte din acelaşi grup sau dacă au călătorit cu aceeaşi cursă aeriană cu pacientul infectat şi să ia de urgenţă măsurile care se impun. Când vom primi informaţiile oficiale, vă vom informa.

14 zile de măsuri de securitate extreme în Israel, începând de astăzi

Pentru a opri răspândirea virusului, guvernul israelian a anunţat în urmă cu două zile luarea deciziei de a înăspri condiţiile de acces în Israel, timp de 14 zile.

Începând de astăzi, joi, 12 martie 2020, ora 20:00, autorităţile vamale din Israel vor permite accesul în ţară doar acelor persoane care vor face dovada că pot intra în carantină pentru 14 zile de la momentul intrării în Israel.

Carantina nu se poate face în cadrul unui hotel sau a unei pensiuni, ci doar în cadrul unei locuinţe private. Măsura se aplică persoanelor de orice naţionalitate / cetăţenie.

Turiştii aflaţi deja în Israel îşi vor desfăşura în mod normal sejurul, până la finalul acestuia.

Începând din seara aceasta la ora 20:00 va mai fi permis accesul pe teritoriul statului Israel doar cetăţenilor statului Israel sau turiştilor care pot demonstra că pot respecta procedura de carantină la domiciliu pentru 14 zile (de exemplu, persoane care au rude sau familie în Israel). Toate punctele vamale terestre sunt de asemenea închise.

Comentarii

loading...