Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pagube de 700.000 lei, în urma incendiului la gaterul din Frumoasa

Pagube de 700.000 lei, în urma incendiului la gaterul din Frumoasa

Incendiul puternic care a distrus, în noaptea de luni spre marţi, un gater din comuna Frumoasa a provocat pagube de 700.000 lei, pompierii reuşind să salveze bunuri evaluate la aproximativ 1 milion de lei, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu.

Rl online 0 comentarii

Potrivit sursei citate, gaterul aparţine unei societăţi comerciale cu profil de fabricare a elementelor de dulgherie şi tâmplărie pentru construcţii, iar incendiul a fost provocat de efectul termic produs de coşul de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

În incendiu au ars hala gaterului, în întregime, pe aproximativ 700 metri pătraţi, cu utilajele şi produsele finite din interior, respective 30 mc lemn, 11 ferestre, patru seturi de mobilier, semifabricate pentru 40 de uşi, paturi, noptiere, 300 ml lambriu, podea, duşumea.

Alina Ciobotariu a precizat că în urma intervenţiei s-au salvat camera de uscare, plină cu lemne, centrala de uscare, anexa învecinată şi întreaga cantitate de cherestea şi buşteni, depozitată în curtea gaterului, bunuri materiale în valoare de aproximativ 1.000.000 lei. Pierderile au au fost evaluate la circa 700.000 lei.

Pentru stingerea focului au intervenit, timp de peste cinci ore, aproximativ 70 de pompieri militari şi civili.

Comentarii

loading...