Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Palatul Cotroceni, iluminat în albastru

Palatul Cotroceni, iluminat în albastru

Palatul Cotroceni va fi iluminat în albastru, marţi seară, pentru a marca Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului.

Rl online 0 comentarii

Administraţia Prezidenţială arată, într-un comunicat de presă, că s-a alăturat, încă din anul 2015, Campaniei "Light It Up Blue", cu prilejul Zilei Internaţionale de Conştientizare a Autismului.

Şi în acest an, în semn de solidaritate cu persoanele afectate de tulburări de spectru autist, Palatul Cotroceni va fi iluminat în albastru, începând cu ora 20.00.

"Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului are menirea de a atrage atenţia asupra problemelor cu care se confruntă zi de zi persoanele diagnosticate cu această boală, cu scopul de a elimina discriminarea şi stigmatizarea, dar şi de a contribui la integrarea în comunitate a tuturor celor afectaţi, inclusiv prin acces la servicii de sănătate şi educaţie", arată sursa citată.

Comentarii

loading...