10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiPapa Francisc a plecat de la Iaşi

Papa Francisc a plecat de la Iaşi

La plecare, Suveranul Pontif a salutat din nou mulţimea din papamobil, la fel ca la sosirea în piaţă, fiind ovaţionat şi aplaudat de cei prezenţi, iar ulterior a urcat într-un autoturism Dacia Logan care îl va transporta la aeroport.

Papa Francisc se va deplasa cu avionul de la Iaşi la Bucureşti, unde îşi va petrece noaptea.

Duminică, în ultima zi a vizitei pe care o efectuează în România, Papa Francisc va merge la Blaj, pe Câmpia Libertăţii, unde va oficia ceremonia de beatificare a şapte episcopi greco-catolici martiri. Ulterior este programată, tot la Blaj, o întâlnire cu comunitatea de romi greco-catolici din cartierul “Barbu Lăutaru”.

Conform programului oficial, Suveranul Pontif se va deplasa apoi cu elicopterul de la Blaj la Sibiu, unde va avea loc, pe aeroport, ceremonia de rămas bun.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă