Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Papa Francisc a sosit în piaţa din faţa Palatului Culturii din Iaşi, cu papamobilul

Papa Francisc a sosit în piaţa din faţa Palatului Culturii din Iaşi, cu papamobilul

Papa Francisc a sosit sâmbătă în piaţa din faţa Palatului Culturii din Iaşi, cu papamobilul, străbătând toate zonele în acre se aflau pelerini, 'înainte de a ajunge pe scena de pe care se va adresa mulţimii.

Rl online 0 comentarii

Înainte de a ajunge pe scenă a fost întâmpinat de patru copii îmbrăcaţi în port popular.

Înaintea acestui moment, Papa a vizitat Catedrala „Sfânta Maria Regină” şi a binecuvântat 800 de bătrâni şi bolnavi.

Peste 100.000 de oameni l-au întâmpinat cu ovaţii şi cu aplauze pe Suveranul Pontif. Şi pe traseu, Papa a fost salutat de mulţimi de oameni.

Programul Sanctităţii Sale la Iaşi include un mesaj adresat mulţimii. De asemenea, Papa se va ruga împreună cu cei prezenţi şi va avea întâlniri cu tinerii şi cu familiile, la Palatul Culturii.

Comentarii

loading...