21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiPărinții ies în stradă împotriva propagandei homosexuale din școlile românești

Părinții ies în stradă împotriva propagandei homosexuale din școlile românești

Numeroși părinți se organizează, în prezent, pe rețelele sociale, pentru a realiza proteste față de cooptarea profesorilor din școlile românești în planul de reeducare a elevilor în sensul acceptării homosexualității drept un comportament normal.

Reacția părinților îngrijorați a apărut după ce Asociația ACCEPT, organizație de promovare a intereselor homosexualilor, în colaborare cu Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, a trecut la etapa reeducării profesorilor în scopul glorificării homosexualității în școli.

Părinții deranjați de expunerea elevilor la propaganda homosexuală în școli intenționează să picheteze în aceste zile sediul Guvernului, dar și locația unde se desfășoară în aceste zile una din etapele reeducării profesorilor în sensul glorificării homosexualității în școli.

ACCEPT și CNCD organizează, în aceste zile, la hotelul Carpați din Predeal, proiectul ”Parteneriat pentru Egalitatea Persoanelor LGBTI”, finanțat de Uniunea Europeană, potrivit comunicatului comun transmis de cele două organizații. În cadrul proiectului, ACCEPT și CNCD invită ”profesorii consilieri școlari” să învețe cum să crească ”capacitatea autorităților publice și a profesioniștilor din domeniul justiției, sănătății, educației și asistenței sociale de a relaționa cu petenți, pacienți, elevi, studenți, clienți care aparțin comunității LGBTI”, se menționează în comunicat. ”În cadrul sesiunilor de formare, cursanții vor avea ocazia de a dezbate și de a aprofunda teme precum: informații de bază privind problematica LGBTI, istoria comunității din România, informații generale privind prevenirea și combaterea discriminării”, precizează ACCEPT și CNCD.

Deși sesiunea de la Predeal e dedicată unui grup de ”20 de profesori consilieri școlari”, proiectul general vizează reeducarea a 160 de specialiști, printre care judecători, procurori, avocați, profesori și consilieri școlari, asistenți sociali, psihologi și endocrinologi”, potrivit CNCD și ACCEPT.

Cele mai citite

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Tramvaiul 41 nu va circula sâmbătă

Linia de tramvai 41 va fi suspendată temporar, sâmbătă, 30.03.2024, anunță STB. Legătura între cartierul Drumul Taberei și zona de Nord a Capitalei se va...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă