Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Parlamentul Rusiei propune 7 ani de închisoare pentru știrile false care produc două decese

Parlamentul Rusiei propune 7 ani de închisoare pentru știrile false care produc două decese

Duma de Stat, Camera inferioară a Parlamentului rus, a adoptat miercuri o înăsprire a sancţiunilor prevăzute în cazul nerespectării izolării în Rusia, în vederea unei opriri a răspândirii noului coronavirus.

Rl online 0 comentarii

În textul adoptat de deputaţii ruşi se prevăd pedepse de până la cinci ani în cazul contravenienţilor izolării care acţionează astfel încât contaminează mai multe persoane sau cauzează moartea unei persoane, potrivit News.ro.

Această pedeapsă creşte la şapte ani în cazul în care mor două sau mai multe persoane.

Pentru a intra în vigoare, aceste măsuri este necesar să fie adoptate în Consiliul Federaţiei, Camera superioară a Parlamentului rus, iar apoi să fie promulgate de către preşedintele rus Vladimir Putin.

Epidemia noului coronavirus, apărut în China în decembrie şi care s-a răspândir în întreaga lume, a contaminat 2.337 de persoane în Rusia şi a cauzat moartea a 17, 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...