25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiPatru bărbaţi, reţinuţi în dosarul de proxenetism şi act sexual cu un...

Patru bărbaţi, reţinuţi în dosarul de proxenetism şi act sexual cu un minor

Potrivit Poliţiei Capitalei, în urma audierilor de miercuri, patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru act sexual cu minor, în sarcina unuia dintre ei fiind reţinută şi acuzaţia de proxenetism. O altă persoană, o minoră de 16 ani, este cercetată sub control judiciar, dispus de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru proxenetism.
 
Cercetările sunt continuate de Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.
Patru percheziţii au avut loc miercuri dimineaţă, în Bucureşti, într-un dosar de proxenetism şi act sexual cu un minor, mai multe persoane fiind duse la audieri.

“În această dimineaţă, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti prin Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează 4 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi act sexual cu un minor. De asemenea, vor fi puse în aplicare mai multe mandate de aducere”, a anunţat Poliţia Capitalei.
 
Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat că mai multe persoane au întreţinut raporturi sexuale cu tinere minore sau au înlesnit practicarea prostituţiei unor minore, obţinând foloase materiale de pe urma acestora.
 
Cercetările au fost declanşate din oficiu de către Biroul Agresiuni Sexuale pe baza unor informaţii.

 

Cele mai citite

Aproape jumătate din angajați sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă

Aproape 41% dintre angajaţi sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă, salariul, relaţia cu managerul şi lipsa recunoaşterii profesionale fiind principalele...

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...

Ce este foliculita, cum o tratăm și cum o putem preveni

Ce este foliculita? Foliculita este o afecțiune comună, în general benignă, a pielii în care foliculul de păr devine infectat/inflamat și formează o pustulă...
Ultima oră
Pe aceeași temă