Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Afganistan

Afganistan

Patru militari români lucrează la spitalul american din Afganistan

Un ofițer farmacist și trei subofițeri asistenți medicali lucrează la secția de urgență a spitalului american din capitala Afganistanului.

Mihai Diac 0 comentarii

Cei patru militari români fac parte din Departamentul de Urgență al Spitalului de Rol II din Kabul, capitala Afganistanului, a anunțat Ministerul Apărării Naționale al României.

Ofițerul farmacist este locotenent - colonelul Ciprian Gal. Alături de el se află plutonierul major Cristian Babare, plutonierul major Bogdan Iacob și sergentul Cristina Mihuț.

"Niciodată nu știm ce vine. Tot timpul primim informații contradictorii", a precizat Bogdan Iacob.

Unul dintre cele mai dificile momente pentru echipa medicală a fost în ziua atacului asupra Ambasadei României din Kabul, când opt răniți, inclusiv un român, au fost internați simultan în departamentul de urgență. Românul era împușcat în față, dar a supraviețuit. A fost operat și stabilizat în spitalul din Kabul, după care a fost transferat la un spital militar din Germania.

Comentarii

loading...