4.7 C
București
sâmbătă, 16 martie 2024
AcasăȘtirile zileiPatru persoane, rănite într-un accident produs pe DN 7, în judeţul Arad

Patru persoane, rănite într-un accident produs pe DN 7, în judeţul Arad

Trei dintre victime au avut nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru a putea fi scoate din maşini, unul dintre răniţi fiind preluat de elicopterul SMURD pentru a fi dus la un spital din Timişoara. Traficul pe DN 7 este blocat complet.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad au anunţat că un accident rutier a avut loc pe DN 7, în zona localităţii Pauliş, fiind implicate două autoturisme.

În urma accidentului, au fost rănite patru persoane, dintre care trei erau încarcerate, toate victimele fiind conştiente.

După descarcerarea celor trei persoane, două dintre ele au fost predate echipajelor medicale SMURD TIM şi SAJ care le vor transporta la UPU, a treia victimă fiind preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la un spital din Timişoara.

Potivit ISU Arad, a patra victimă este un copil de 13 ani neîncarcerat, care a fost transportat la UPU Arad de către SMURD Vladimirescu.

Traficul pe DN 7 a fost blocat pe ambele sensuri în urma accidentului.

Cele mai citite

Design și funcționalitate: descoperă mesele de cafea perfecte pentru casa ta

Pentru că au un rol esențial în amenajarea spațiilor de relaxare, fiind apreciate nu numai pentru funcționalitatea pe care o oferă, ci și pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă