Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Patru turişti rătăciţi în Masivul Făgăraş, căutaţi de jandarmi şi salvamontişti

Patru turişti rătăciţi în Masivul Făgăraş, căutaţi de jandarmi şi salvamontişti

Patru turişti rătăciţi de luni în Masivul Făgăraş sunt căutaţi de jandarmi şi salvamontişti, ei nefiind găsiţi în seara de luni, iar verificările au fost reluate marţi dimineaţă.

Rl online 0 comentarii

Potrivit Jandarmeriei Braşov, luni, în jurul orei 13.40, a fost primit un apel prin 112 la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov, prin care un apelant anunţa că el şi încă trei persoane s-ar afla în zona Refugiului Brerevoiescu din Masivul Făgăraş.

Cel care a sunat a comunicat că s-au rătăcit şi nu mai au benzină şi nici baterie la telefon, iar în noaptea precedentă au fost nevoiţi să înnopteze în pădure. El a precizat în momentul apelului că sunt epuizaţi.

A fost formată o echipă mixtă formată din patru jandarmi montani şi doi salvamontişti, care au ajuns în zona indicată de apelant, dar nu a găsit cele patru persoane.

“În timpul urcării, dinspre Bucium, echipa noastră s-a întâlnit cu încă doi prieteni, cu motociclete, care au pornit şi ei în căutarea celor dispăruţi.Echipa de căutare a fost condusă de unul dintre cei mai titraţi şi experimentaţi jandarmi montani, plt. adj. Romică Ramba, foarte bun cunoscător al zonei. La căderea serii, echipa de căutare a decis să suspende verificîrile şi să se întoarcă la bază, la Postul de Jandarmi Montani Sâmbăta”, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Braşov.

Marţi dimineaţă, şase jandarmi montani şi doi salvamontişti au reluat căutările. Până la ora transmiterii acestei ştiri, turiştii nu au fost găsiţi.

Comentarii

loading...