19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiPaul Stănescu, declarații după vizita la DNA: "Am fost citat ca martor"

Paul Stănescu, declarații după vizita la DNA: “Am fost citat ca martor”

Paul Stănescu a declarat după vizita la DNA că a fost citat ca martor, precizând că nu are legătură cu PSD. El a ținut să-i transmită un mesaj și lui Liviu Dragnea, care își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

„Am stat 10, 15 minute maxim. Nu are nicio legătură cu TelDrum, cu Belina, cu nimic altceva cu Liviu Dragnea. Știu că astăzi e ziua lui de naștere. Îi urez la mulți ani. Să-i dea Dumnezeu sănătate și să revină lângă familie. Dosarul e în lucru. Eu am fost citat ca martor. Am fost citat marți. Nu are nicio legătură cu niciun coleg din partid. E de la Olt, din perioada în care eu eram președinte al Consiliului Județean. (…) Probabil există un denunț ceva, nu știu, în legătură cu un proiect chiar cu fonduri europene. Am dat declarații, am semnat și am plecat”, a spus Paul Stănescu, la Palatul Parlamentului, fiind întrebat în legătură cu vizita lui de azi la DNA.

Stănescu, susține că este necesar ca noul Guvern să fie învestit. Declarația lui este diferită de a celorlalți lideri PSD, cei care fac toate jocurile pentru a nu trece guvernul Orban. Declarațiile lui Paul Stănescu vin la scurt timp după ce a fost audiat la DNA în calitate de martor.

”Ceea ce este important pentru mine, ca parlamentar, ca cetățean este ca acest Guvern să fie învestit pentru că România are nevoie de stabilitate. Eu sunt membru de partid. Ceea ce va decide partidul, asta voi face și eu.

Votul PSD va fi unul politic, dar ceea ce vă pot spune eu este că acest Guvern trebuie învestit. România trebuie să aibă un Guvern și să aibă stabilitate.”, a spus Paul Stănescu.

Cele mai citite

Curiozități despre Paștele Catolic: de la tradiții în Marea Britanie până la ouăle de ciocolată din Statele Unite.

Paștele catolic în 2024 se sărbătorește duminică, 31 martie. Iată 12 lucruri interesante despre Paștele Catolic: Fiecare copil din Marea Britanie primește în medie 8,8...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...
Ultima oră
Pe aceeași temă