Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste 1.500 de absolvenţi ai şcolilor de agenţi au intrat în structurile Poliţiei Române

Peste 1.500 de absolvenţi ai şcolilor de agenţi au intrat în structurile Poliţiei Române

Peste 1.500 de absolvenţi ai şcolilor de agenţi de poliţie din Câmpina şi din Cluj-Napoca au intrat în structurile Poliţiei Române, cei mai mulţi la ordine publică şi rutieră, în ordinea descrescătoare a mediilor de absolvire şi în funcţie de opţiunile lor.

Rl online 0 comentarii

Potrivit Poliţiei Române, 1.244 de tineri au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina şi alţi 292 au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" din Cluj-Napoca. Ei au intrat, începând din 1 noiembrie, în structurile instituţiei, cei mai mulţi la formaţiunile de ordine publică şi rutieră, în ordinea descrescătoare a mediilor de absolvire şi, de asemenea, în funcţie de opţiunea personală.

Cea mai mare medie de absolvire a fost 9,83, obţinută de doi absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina.

"Intraţi în instituţie în anul Centenarului Marii Uniri, lucru ce are o simbolistică aparte, urmând să duceţi mai departe tradiţia Poliţiei Române de garant al respectării legilor, drepturilor fundamentale şi a ordinii sociale. Mulţumesc familiilor dumneavoastră, care v-au încurajat şi susţinut în alegerea pe care aţi făcut-o, aceea de a fi poliţişti. Îi asigur că Poliţia Română este pregătită pentru integrarea şi protejarea voastră, pentru asigurarea condiţiilor de muncă şi eficientizarea activităţii”, le-a transmis absolvenţilor şeful Poliţiei Române, Ioan Buda.

Comentarii

loading...