Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste 190 mil. lei de la Guvern,, pentru combaterea dezastrelor provocate de fenomenele meteo

Peste 190 mil. lei de la Guvern,, pentru combaterea dezastrelor provocate de fenomenele meteo

Bugetul Ministerului Apelor şi Pădurilor a fost suplimentat cu 194,6 milioane de lei, pentru realizarea, în regim de urgenţă, a unor lucrări pentru prevenirea şi înlăturarea fenomenelor meteorologice periculoase, calamităţilor naturale, produse de inundaţii.

Rl online 0 comentarii

"În şedinţa de Guvern de astăzi s-a aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Apelor şi Pădurilor cu suma de 194,6 milioane de lei, din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului. Suma aceasta se utilizează pentru realizarea, în regim de urgenţă, a unor lucrări pentru prevenirea şi înlăturarea fenomenelor meteorologice periculoase, calamităţilor naturale, produse de inundaţii în perioada februarie - mai 2019", a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

Acesta a menţionat că aceste lucrări se vor realiza pe cursurile de apă din 16 judeţe. 

Comentarii

loading...