14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiPeste 2.200 de evenimente sesizate la 112 în prima zi a minivacanţei...

Peste 2.200 de evenimente sesizate la 112 în prima zi a minivacanţei de Paşti

Poliţiştii au intervenit, vineri, la 2.725 de evenimente, pentru a oferi ajutor celor aflaţi în nevoie sau pentru a menţine liniştea şi ordinea publică. Cea mai mare parte a acestora, respectiv 2.245, au fost sesizate prin 112, informează Poliţia Română.

Poliţişti au acţionat în sistem integrat, alături de alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru siguranţa cetăţenilor şi liniştea comunităţilor.

Astfel, au fost constatate 818 infracţiuni, 119 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 12 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 30 de măsuri preventive.

Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 10.928 de sancţiuni, a căror valoare se ridică la 2.710.000 de lei, iar ca măsuri complementare, au confiscat sau indisponibilizat bunuri de peste 300.000 de lei.

În trafic, poliţiştii rutieri au acţionat cu 312 aparate radar pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 119 infracţiuni la regimul rutier. Totodată, au fost reţinute 506 permise de conducere şi retrase 97 de certificate de înmatriculare.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...
Ultima oră
Pe aceeași temă