Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste 50 de persoane sunt infectate la un spital de Psihiatrie din Iași

Peste 50 de persoane sunt infectate la un spital de Psihiatrie din Iași

Acest focar a început în urmă cu două zile, când au fost confirmați cu noul coronavirus trei pacienți.

Ioana Roșu 0 comentarii

A izbucnit un un nou focar de infectări cu virusul SARS-CoV-2 la Spitalul de Psihiatrie Pădureni-Grajduri din Iași. Peste 50 de persoane, majoritatea pacienți, au fost diagnosticate cu COVID-19.

Direcția de Sănătate Publică Iași a informat, astăzi, despre apariția unui nou focar Covid-19, la Centrul de servicii sociale Târgu Frumos. Aici, 16 persoane (8 beneficiari și 8 salariați) sunt infectate.

Beneficiarii bolnavi au fost izolați în centru, iar angajații urmează să fie evaluați în serviciile de specialitate. Ancheta este în desfășurare pentru identificarea contacților direcți în unitate.

 DSP Iași anunță că în Spitalul de Psihiatrie și pentru măsuri de siguranță Pădureni Grajduri, în secția Psihiatrie cronici – au mai fost confirmate alte 51 de cazuri pozitive (44 pacienți și 7 angajați.

 

Comentarii

loading...