Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste opt sute de infracţiuni, constatate duminică de poliţiştii din țară

Peste opt sute de infracţiuni, constatate duminică de poliţiştii din țară

Poliţiştii au intervenit, în cursul zilei de duminică, la peste 3.600 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Poliţiştii au aplicat aproape 8.000 de sancţiuni contravenţionale, au constatat peste 800 de infracţiuni şi au reţinut permisele a 496 de şoferi.

Rl online 0 comentarii

Peste 7.500 de poliţişti au acţionat, duminică, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 259 de acţiuni şi s-a intervenit la 3.648 de evenimente, dintre care 3.120 au fost sesizate prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 803 infracţiuni, 157 de persoane fiind prinse în flagrant delict. De asemenea, au fost depistate 11 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 18 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 7.924 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.800.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de peste 400.000 de lei.

În trafic, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 174 de infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 496 de permise de conducere şi retrase 141 de certificate de înmatriculare.

Comentarii

loading...