Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pintea: A fost creat un comitet de criză pentru problemele apărute în urma inundaţiilor

Pintea: A fost creat un comitet de criză pentru problemele apărute în urma inundaţiilor

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, anunţă, luni, că există un comitet de criză la nivelul ministerului, care gestionează problemele de sănătate apărute în urma inundaţiilor din ultima perioadă, adăugând că va merge în zonele afectate pentru a verifica măsurile luate.

Rl online 0 comentarii

“Încă de săptămâna trecută noi am trimis informări către DSP-uri în ceea ce priveşte măsurile care trebuie luate. Avem un comitet de criză la nivelul Ministerului Sănătăţii care gestionează toate aceste probleme care apar”, a spus, luni, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

Sorina Pintea precizează că în zonele afectate de inundaţii au fost distribuite pastile şi vaccinuri, iar în perioada următoare va vizita personal aceste localităţi, pentru a verifica dacă au fost luate măsurile de prevenţie contra diversor boli.

“Printre altele pot să vă spun că s-au distribuit pastile de clorom, adică acolo unde apa este infectată aceste pastile dezinfectează. S-au revizuit şi refăcut stocuri de vaccin pentru hepatita A şi antitetanos astfel încăt acolo unde există probleme să poată să fie administrate. Deja în zonele cu probleme de până acum au fost administrate aceste vaccinuri. Eu personal mă voi duce în câteva zone să verific exact dacă ceea ce mi s-a transmis s-a realizat, dar îmi este greu să cred că nu s-au făcut toate aceste lucruri. Avem comunicare permanentă la nivelul ministerului cu judeţele expuse la inundaţii”, a mai adăugat Sorina Pintea.

Comentarii

loading...