Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PMB: A fost modernizat sistemul de semaforizare pe Şoseaua Colentina şi pe Calea 13 Septembrie

PMB: A fost modernizat sistemul de semaforizare pe Şoseaua Colentina şi pe Calea 13 Septembrie

Primăria Capitalei a anunţat, miercuri, că a fost modernizat sistemul de semaforizare pe Şoseaua Colentina şi pe Calea 13 Septembrie, investiţie ce contribuie substanţial la fluidizarea circulaţiei, potrivit agerpres.ro.

Catinca Giosanu 0 comentarii

"Primăria Municipiului Bucureşti, prin Compania Municipală Managementul Traficului Bucureşti SA, a integrat Calea 13 Septembrie şi Şoseaua Colentina în Sistemul de Management al Traficului Bucureşti (BTMS). Până la sfârşitul anului vor fi integrate în BTMS alte trei artere principale: Şoseaua Giurgiului, Calea Griviţei şi Bulevardul Camil Ressu", se precizează într-un comunicat al PMB transmis AGERPRES.

Conform aceleiaşi surse, Compania Municipală Managementul Traficului mai are în proiectare modernizarea altor 101 intersecţii semaforizate, urmând ca lucrările să fie încheiate până la finalul anului următor.

"Integrarea intersecţiilor semaforizate din Capitală în BTMS înseamnă reducerea timpilor de deplasare, fluidizarea circulaţiei în zonele controlate de sistem, fiabilitate crescută a echipamentelor, consum redus de energie şi performanţe crescute, prioritizarea în intersecţii pentru mijloacele de transport în comun şi existenţa unui punct unic de control al întregului sistem", se mai menţionează în comunicat.

Comentarii

loading...