Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PMB reia procedura de negociere în cazul locuinţelor pentru personalul din spitale

PMB reia procedura de negociere în cazul locuinţelor pentru personalul din spitale

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) reia procedura de negociere, în scopul achiziţionării de unităţi locative cu destinaţia de locuinţe de serviciu pentru personalul medical şi auxiliar care îşi desfăşoară activitatea în cadrul spitalelor aflate în administrarea Primăriei.

Rl online 0 comentarii

"Anunţul de cumpărare locuinţe de serviciu pentru personalul medical a fost publicat pe site-ul www.pmb.ro, la rubrica 'Anunţuri'. Procedura a fost reluată, întrucât în prima etapă ofertele depuse de agenţii economici nu au respectat prevederile din caietul de sarcini", se arată într-un comunicat al PMB.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a menţionat că se doreşte achiziţionarea a aproximativ 600 de locuinţe de serviciu destinate personalului medical care lucrează în aceste spitale.

"Pentru a încuraja cadrele medicale care îşi desfăşoară activitatea în spitalele aflate în administrarea Primăriei să rămână în ţară, ne propunem să le oferim condiţii cât mai bune, pentru că acest lucru se reflectă în mod direct asupra calităţii serviciilor oferite pacienţilor. În consecinţă, dorim achiziţionarea a aproximativ 600 de locuinţe de serviciu destinate personalului medical care lucrează în spitalele administrate de Municipalitate. Sperăm că de data aceasta ofertele să respecte caietul de sarcini, astfel încât, în cel mai scurt timp, să putem pune la dispoziţia personalului medical locuinţe moderne, care să le asigure tot confortul", a spus Firea.

PMB reaminteşte că programul privind achiziţionarea de unităţi locative pentru personalul medical este implementat ca urmare a aprobării de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în şedinţa din 4 mai, a proiectului propus de primarul Gabriela Firea.

Necesarul de locuinţe a fost stabilit în baza cererilor depuse de către personalul medical la Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, se mai arată în comunicat.

Comentarii

loading...