13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăȘtirile zileiPMB reia procedura de negociere în cazul locuinţelor pentru personalul din spitale

PMB reia procedura de negociere în cazul locuinţelor pentru personalul din spitale

“Anunţul de cumpărare locuinţe de serviciu pentru personalul medical a fost publicat pe site-ul www.pmb.ro, la rubrica ‘Anunţuri’. Procedura a fost reluată, întrucât în prima etapă ofertele depuse de agenţii economici nu au respectat prevederile din caietul de sarcini”, se arată într-un comunicat al PMB.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a menţionat că se doreşte achiziţionarea a aproximativ 600 de locuinţe de serviciu destinate personalului medical care lucrează în aceste spitale.

“Pentru a încuraja cadrele medicale care îşi desfăşoară activitatea în spitalele aflate în administrarea Primăriei să rămână în ţară, ne propunem să le oferim condiţii cât mai bune, pentru că acest lucru se reflectă în mod direct asupra calităţii serviciilor oferite pacienţilor. În consecinţă, dorim achiziţionarea a aproximativ 600 de locuinţe de serviciu destinate personalului medical care lucrează în spitalele administrate de Municipalitate. Sperăm că de data aceasta ofertele să respecte caietul de sarcini, astfel încât, în cel mai scurt timp, să putem pune la dispoziţia personalului medical locuinţe moderne, care să le asigure tot confortul”, a spus Firea.

PMB reaminteşte că programul privind achiziţionarea de unităţi locative pentru personalul medical este implementat ca urmare a aprobării de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în şedinţa din 4 mai, a proiectului propus de primarul Gabriela Firea.

Necesarul de locuinţe a fost stabilit în baza cererilor depuse de către personalul medical la Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, se mai arată în comunicat.

Cele mai citite

Preliminarii EURO U21. Naționala de tineret, victorie in extremis în Armenia

Selecționata Under 21 a României s-a impus cu 1-0 pe terenul Armeniei, grație unui gol marcat în minutul 90, și continuă cursa de calificare...

Ciolacu vede în capela de la Parlament un simbol al angajamentului nostru față de valorile naționale

Capela ortodoxă din Parlament nu este doar un loc de liniște și refugiu în fața provocărilor și tensiunilor zilnice, ci și un simbol al...

Cresc importurile de electricitate din Ucraina după atacurile rusești

Importurile zilnice de electricitate din Ucraina vor atinge cel mai ridicat nivel din acest an, după ce o serie de atacuri cu rachete rusești...
Ultima oră
Pe aceeași temă