Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PMB va acorda finanţări de câte 50.000 de euro pentru deschiderea unei afaceri

PMB va acorda finanţări de câte 50.000 de euro pentru deschiderea unei afaceri

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că Municipalitatea va lansa, împreună cu Consiliul Intreprinderilor Mici şi Mijlocii, un program de acordare de finanţări pentru demararea de afaceri, prin care bucureştenii care vor să înceapă un business pot primi fonduri.

Rl online 0 comentarii

„Am semnat azi (marţi, n.r.) un protocol între Primăria Generală şi Consiliul Naţional al Intreprinderilor Private Mici şi Mijlocii, în urma căruia demarăm un program amplu de încurajare a mediului privat în Capitala României. Este vorba de un proiect care va beneficia de 10 milioane de euro şi care va demara începând cu luna ianuarie a anului viitor, când vor fi acordate 200 de start-up-uri, în valoare de 50.000 de euro”, a declarat, marţi, Gabriela Firea, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit primarului, finanţările vor fi acordate în toate domeniile de activitate

„Vor fi proiecte care vor proveni din sănătate, din producţie, din servicii, IT, absoult orice domeniu de activitate”, a mai precizat Gabriela Firea.

Banii vor fi acordaţi din bugetul Primăriei Capitalei, iar regulamentul de finanţare urmează să fie stabilit. Gabriela Firea a mai adăugat faptul că acest proiect va fi promovat în cadrul universităţilor din Bucureşti.

Comentarii

loading...