10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiPoliţist din Timiş lovit cu piciorul de un bărbat încătuşat

Poliţist din Timiş lovit cu piciorul de un bărbat încătuşat

Bărbatul a devenit recalcitrant şi a fost încătuşat, însă, aflat în maşina Poliţiei, a reuşit să îl lovească pe poliţistul care conducea autospeciala. Tânărul a fost reţinut.

Potrivit poliţiştilor, sâmbătă după-amiaza oamenii legii au primit o informaţie potrivit căreia un bărbat care are permisul de conducere suspendat se află la volanul unei maşini, pe DN 6.

Un echipaj de poliţie aflat pe traseu l-a oprit pe şofer şi i-a cerut actele la control, constatând că bărbatul avea permisul de conducere suspendat.

Pentru că a devenit recalcitrant, poliţiştii l-au încătuşat şi l-au urcat în maşina de Poliţie pentru a-l transporta la Secţie, la audieri.

La un moment dat, bărbatul a ridicat un picior şi l-a lovit pe poliţistul care conducea autospeciala de Poliţie, iar acesta a frânat, evitând un accident. Poliţistul lovit se află în afara oricărui pericol.

Agresorul, în vârstă de 26 de ani, este cercetat acum de procurori pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat, dar şi pentru ultraj.

El a fost reţinut pentru 24 de ore.

 

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Fotografie emoționantă cu legenda Alain Delon. Cum arată actorul în vârstă de 88 de ani

Pe Instagram, Anouchka Delon a împărtășit o poză cu tatăl ei, Alain Delon, și a menționat că a făcut acest lucru cu consimțământul acestuia....

Iohannis spune că nu s-a gândit la reintroducerea serviciului militar obligatoriu și nici n-o va cere

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu și-a pus problema de reintroducere a serviciului militar obligatoriu în România și a precizat că nici nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă