Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Poliţiştii au deschis dosar de moarte suspectă în cazul unui consilier CSM

Poliţiştii au deschis dosar de moarte suspectă în cazul unui consilier CSM

Poliţiştii au deschis un dosar de moarte suspectă în cazul unui consilier CSM, Eugen Nicolae Butnariu, de la Serviciul sinteze, pregătirea lucrărilor şedinţelor, au precizat, penru Mediafax, surse apropiate anchetei.

Rl online 0 comentarii

Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă după decesul consilierului CSM Eugen Nicolae Butnariu, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Printr-un mesaj postat pe site-ul instituţiei, CSM a transmis condoleanţe familiei.

„Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă regretul profund pentru încetarea din viaţă a domnului Butnariu Eugen Nicolae, consilier în cadrul Serviciului sinteze, pregătirea lucrărilor şedinţelor Consiliului, şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate.Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată pe site-ul instituţiei.

 
 

Comentarii

loading...