Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pompierul care a salvat un copil luat de viitură pe râul Proviţa, decorat

Pompierul care a salvat un copil luat de viitură pe râul Proviţa, decorat

Plutonierul major Daniel Crîşmaru din cadrul Gărzii de intervenţie Băicoi, care a salvat viaţa unui copil sâmbătă, după ce a fost luat de viitură pe râul Proviţa, a primit Emblema de Onoare a MAI din parte ministrului interimar Mihai Fifor.

Rl online 0 comentarii

"Eroii sunt printre noi, este doar datoria noastră să îi vedem şi să le recunoaştem meritele. Iar Ministerul Afacerilor Interne are astfel de oameni excepţionali, care au înţeles că au o misiune înaltă şi o respectă. Este motivul pentru care astăzi am ales să-l felicit personal pe colegul nostru plt. maj. Crîşmaru Daniel, din cadrul Gărzii de intervenţie Băicoi, care în urmă cu două zile, aflat în timpul liber, a salvat viaţa unui copil căzut în apele râului Proviţa. I-am acordat cea mai înaltă distincţie a Ministerului Afacerilor Interne, Emblema de Onoare, iar, prin ordinul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, a fost înaintat în grad, în mod excepţional, la gradul de plutonier adjutant. Astfel de oameni merită recunoştinţa şi respectul nostru - cei care aduc siguranţă, salvează vieţi, previn tragedii", a scris, miercuri, Mihai Fifor pe Facebook.

Doi copii de 3 şi 4 ani au fost surprinşi de viitură, sâmbătă, în zona Filipeştii de Pădure, în timp ce traversau râul Proviţa într-o căruţă.

Potrivit MAI, pompierul a înotat pe o distanţă de aproximativ un kilometru şi a salvat viaţa copilului de 4 ani.

Ulterior, a fost găsit şi cel de-al doilea copil, care a fost dus la spital.

Comentarii

loading...