Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Poprirea electronică este funcțională dar nu se aplică deocamdată

Poprirea electronică este funcțională dar nu se aplică deocamdată

Poprirea electronică va fi aplicată datornicilor abia după expirarea termenului până la care executările silite sunt suspendate de Guvern.

Petronel Tudor 0 comentarii

Poprirea electronică este funcțională iar ANAF a pus la punct mecanismul tehnic pentru desfășurarea rapidă și fără probleme, a precizat pentru Profit.ro Mirela Călugăreanu, șefa ANAF.

“Am finalizat poprirea electronică. Va fi utilizată, însă, abia după ce expiră suspendarea măsurilor de executare silită şi reluăm operaţiunile. De pe data de 26 octombrie va fi funcţională și o vom folosi.”, anunță șefa ANAF.

Guvernul a hotărât să suspende toate măsurile de executare silită, inițial până la 1 septembrie și apoi până la 25 octombrie, o măsură de sprijin acordată contribuabililor ca urmare a pandemiei de coronavirus ce a blocat România în cele două luni de stare de urgență. Obligaţiile fiscale scadente începând cu luna martie 2020 şi neachitate până la 25 octombrie 2020 nu sunt considerate restanțe iar pentru ele nu calculează şi nu se datorează dobânzi şi penalităţi de întârziere.

Comentarii

loading...