Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Povestea alarmantă a unui cetățean infectat cu coronavirus. Autoritățile medicale dezamăgesc din nou

Povestea alarmantă a unui cetățean infectat cu coronavirus. Autoritățile medicale dezamăgesc din nou

Una dintre cele opt persoane din Bucureşti diagnosticate marţi cu infecţie cu coronavirus scrie miercuri dimineaţă pe Facebook că a ajuns la spital în urmă cu o oră după ce a aşteptat 12 ore ambulanţa.

Rl online 0 comentarii

Bărbatul, care a fost la Londra la sfârşitul lunii februarie, relatează că luni seară a făcut febră mare, iar medicii de la Institutul ”Matei Balş” i-au făcut testul pentru coronavirus, însă rezultatul l-a aflat din presă, când a fost publicată lista celor opt persoane identificate cu coronavirus marţi şi că a avut nevoie de două ore pentru a i se confirma că cel descris în lista prezentată de autorităţi este chiar el. Bărbatul acuză lipsa de emapatie a autorităţilor cu care a intrat în contact, dar precizează că medicii şi asistentele s-au comportat exemplar cu el. El are mai multe sfaturi pentru prevenirea îmbolnăvirii cu coronavirus, mai scrie News.ro.

”La ora la care scriu acest mesaj sunt internat la Victor Babeş cu diagnosticul confirmat de coronavirus. Am ajuns în urmă cu aproximativ 1 oră, după ce am aşteptat ambulanţa 12 ore. Luni seară am făcut febră 39.2, iar medicii de la Matei Bals mi-au făcut şi testul de coronavirus. Fusesem în Londra între 25-27 februarie, dar până zilele trecute Marea Britanie nu era considerată o zonă cu risc. Prin urmare toată lumea a crezut că şansele de a fi infectat sunt minime. Inclusiv eu. M-am izolat la domiciliu în aşteptarea rezultatului.
 Rezultatul l-am aflat din presă. În jurul orei 17:30 am citit că: “Bărbat, 34 ani, Bucureşti, care s-a întors în data de 27 februarie 2020 din Londra, Marea Britanie, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Bals”, scrie bărbatul pe Facebook miercuri dimineată. 
  
 El afirmă că era o şansă bună să fie el acest caz însă nu îl anunţase nimeni nimic.  
  
 ”Am sunat la toate numerele pe care le-am găsit şi am vorbit cu toate persoanele despre care ştiam că ar putea avea chiar şi o minimă informaţie. Voiam evident să aflu dacă într-adevăr era vorba despre mine. N-am aflat nimic. După zeci de telefoane pe care le-am dat eu la toate numerele oficiale puse la dispoziţie, am fost sunat la 2 ore după ce aflasem informaţia din presă. Mi s-a confirmat că sunt pozitiv şi am fost informat că urmează să vina o salvare (acea “izoleta”) să mă preia.
 Am aşteptat 12 ore salvarea. În acest timp am vorbit sper cu toţi oamenii cu care am fost în contact în ultimele 2 săptămâni. Le-am recomandat să ia legătură cu DSP, să sune la numărul 0800 800 358 sau la 112 în funcţie de caz. Îmi doresc din tot sufletul că toată lumea să fie în regula”, relatează bărbatul. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...