Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul Orban îi cere ministrului Tătaru s-o demită pe Sorina Pintea de la spitalul din Baia Mare

Premierul Orban îi cere ministrului Tătaru s-o demită pe Sorina Pintea de la spitalul din Baia Mare

Premierul Ludovic Orban i-a atras atenția ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, că trebuie să o demită pe Sorina Pintea din funcția de manager al Spitalului Județean Maramureș, din Baia Mare.

Mihai Diac 0 comentarii

Premierul Ludovic Orban i-a atras atenția ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, în ședința de Guvern de joi după-amiază, că nu trebuie să permită revenirea Sorinei Pintea în funcția de manager al Spitalului Județean din Baia Mare.

Ministrul Tătaru i-a răspuns premierului că a analizat situația și că a pregătit documentele necesare.

Luarea de poziție a premierului Orban intervine după ce Sorina Pintea, care demisionase din funcția de manager al Spitalului Județean la începutul lunii martie 2020, a revenit, la începutul lunii aprilie,  asupra acestei cereri de demisie, dorind astfel să-și reia funcția de conducere. Pe de altă parte, Consiliul Județean Maramureș a transmis, joi, că, de fapt, Sorina Pintea n-ar fi vrut chiar să se întoarcă în funcția de manager, ci doar căuta o modalitate de a-și încheia mandatul, în condițiile în care ea, în prezent, s-ar afla în concediu medical.

Sorina Pintea este de profesie economist, iar demisia ei din funcția de manager al Spitalului Județean Baia Mare a intervenit, la începutul lunii martie, imediat după ce DNA a anunțat că Pintea este cercetată într-un dosar de luare de mită.

În timpul guvernului PSD, Sorina Pintea a deținut funcția de ministru al Sănătății.

Comentarii

loading...