Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Preşedintele Asociaţei T.A.T.A, Bogdan Drăghici, reţinut pentru viol şi agresiune sexuală

Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor - T.A.T.A. Bogdan Drăghici a fost reţinut pentru viol şi agresiune sexuală în formă continuată, victimă fiind una dintre fiicele sale.

Rl online 0 comentarii

Bogdan Drăghici, preşedintele asociaţiei T.A.T.A, şi-ar fi violat fiica vitregă în urmă cu câţiva ani, iar faptele de care este acuzat ar fi fost săvârşite pe parcursul a 4-5 ani, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Pângerea a fost depusă de mama fetei.

Surse judiciare au precizat că Bogdan Drăghici şi-ar fi violat chiar fiica vitregă în urmă cu câţiva ani. Bărbatul este bănuit de viol şi agresiune sexuală, iar plângerea a fost depusă de mama fetei.

Mai mult, faptele de care este Drăghici bănuit ar fi fost săvârşite pe parcursul a 4-5 ani şi ar fi vorba de mai multe victime, arată aceleaşi surse

Liderul T.A.T.A (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor), Bogdan Drăghici, a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Capitalei şi va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

În prezent, preşedintele Alianţei este reţinut în Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

Bogdan Drăghici va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, iar în prezent este reţinut în Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

T.A.T.A. este o entitate care, de-a lungul timpului, a militat pentru drepturi egale între mămici şi tătici în familie, iniţiind mai multe acţiuni în acest sens. Câteva dintre aceste acţiuni sunt militarea pentru instituirea Zilei Tatălui sau sesizarea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării în privinţa unor declaraţii sau intenţii ale autorităţilor care ar fi fost defavorabile tăticilor.

Comentarii

loading...