Președintele Asociației Colectiv anunță că protestează în fața Ministerului de Interne

Președintele Asociației Colectiv anunță că protestează în fața Ministerului de Interne

Preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, anunţă că va protesta, duminică seara, în faţa sediului Ministerului Afacerilor Interne.

Romania libera 0 comentarii

Iancu spune că ministrul Vlad Voiculescu va trebui „luat la întrebări" în ceea ce priveşte situaţia din Sănătate abia peste câteva luni de la preluarea mandatului.

Mai mulți protestatari s-au adunat însă duminică seară în fața Ministerului Sănătății și au cerut inclusiv demisia Guvernului. Protestatarii AUR au fost și sâmbătă în fața Ministerului Sănătății.

„Sunt oameni care protestează împotriva crimelor din sănătate. Am fost şi voi merge din nou, dar nu mânat de interese politice, mi se pare absurd să îi ceri demisia lui Vlad Voiculescu acum. Ministrul Voiculescu trebuie luat la întrebări mai încolo. Acum trebuie mers la Arafat, cel care se ocupă de toate, dar nu face nimic altceva decât să numere morţii. Trebuie mers la Parchetul General, la DNA, la Ministerul Justiţiei, acolo unde dosarele cu plângeri penale zac necercetate. Tragediile astea nu ar avea loc cu atât de mare frecvenţă dacă Justiţia ar fi cu adevărat independentă şi dreaptă. În seara asta voi fi la MAI", a scris Eugen Iancu, pe Facebook.

Sâmbătă, Asociaţia Colectiv sublinia că principalul scop al MAI, al pompierilor este prevenţia.

„Ieri am remarcat cu toţii un lucru - graba cu care au sărit prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi nu în ultimul rând preşedintele Iohannis să laude intervenţia de stingere a incendiului, de fapt să-i aducă un omagiu lui Raed Arafat. Se uită un lucru, faptul că principalul scop al MAI, al pompierilor este prevenţia, controlul care aparţin tot lui Raed Arafat", precizau reprezentanţii asociaţiei.

Vineri, Eugen Iancu a participat la un protest în faţa Spitalului „Matei Balş", declarând că incendiul de la această instituţie medicală i-a trezit „un sentiment de neputinţă".

 

Comentarii

loading...