Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Preşedintele Curţii de Conturi a României, în vizită oficială în Portugulia

Preşedintele Curţii de Conturi a României, în vizită oficială în Portugulia

Preşedintele Curţii de Conturi a României, Mihai Busuioc, va efectua, în perioada 10 - 12 septembrie a.c., o vizită oficială în Portugalia, la invitaţia omologului său, Vítor Manuel da Silva Caldeira, a anunţat, luni, instituţia.

Rl online 0 comentarii

Temele de discuţie abordate vor avea în vedere aspecte legate de organizarea şi funcţionarea celor două instituţii supreme de audit, precum şi prezentarea principalelor rezultate ale activităţilor specifice acestora.

"În contextul consolidării relaţiilor bilaterale dintre Curtea de Conturi a României ţi Curtea de Conturi a Portugaliei (Tribunal De Contas), pe agenda discuţiilor dintre cei doi preşedinţi se vor regăsi subiecte de interes comun care vor viza activitatea de audit preventiv, inclusiv a funcţiei de îndrumare a entităţilor auditate, auditul financiar şi controlul calităţii activităţilor desfăşurate, precum şi auditul fondurilor europene", se arată într-un comunicat al Curţii de Conturi, transmis de Agerpres.

Potrivit sursei citate, în cadrul vizitei, Mihai Busuioc va avea o întrevedere cu Teresa de Andrade Leal Coelho, preşedintele Comisiei Parlamentare pentru Buget şi Finanţe din Parlamentul Portughez, cu prilejul căreia se va discuta despre relaţia dintre Curtea de Conturi a Portugaliei şi Parlamentul Portugaliei.

Din delegaţia oficială a României mai fac parte vicepreşedintele Autorităţii de Audit, Ilie Sârbu şi doi consilieri de conturi, Marta Aurona Pelea şi Attila Dezsi.

Comentarii

loading...