Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primăria anunţă condiţiile de trafic din Capitală

Primăria anunţă condiţiile de trafic din Capitală

Primăria Capitalei anunţă că traficul în Bucureşti se desfăşoară în condiţii normale de iarnă, după ce, în cursul nopţii, 367 utilaje şi 425 de operatori au acţionat pe toate arterele principale din oraş.

George Dumitrescu 0 comentarii

"În urma controalelor efectuate în teren în această noapte de 15 echipaje de poliţişti locali din cadrul P.L.M.B., care au verificat modul în care operatorii de deszăpezire au acţionat pe arterele din Bucureşti, dar şi în urma monitorizării video pe camerele de supraveghere amplasate în principalele intersecţii, s-a constatat faptul că operatorii au acţionat prin pluguire şi împrăştiere de  material antiderapant în zona rampelor, pantelor, podurilor, staţiilor STB şi a arterelor din urgenta I, iar în acest moment se circulă în condiţii normale de iarnă", a precizat, Direcţia de Presă a PMB.

Potrivit sursei citate, pe parcursul acestei zile vor fi curăţate de zăpadă şi arterele secundare.

De asemenea, poliţişti locali au găsit patru persoane fără adăpost care erau expuse temperaturilor scăzute. Dintre acestea, trei au fost instituţionalizate într-un centru social, iar una a refuzat instituţionalizarea. 

Comentarii

loading...