Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primăria Deva alocă peste 620.000 de lei pentru echipamente medicale

Primăria Deva alocă peste 620.000 de lei pentru echipamente medicale

Primăria municipiului Deva va aloca, până la sfârşitul anului, peste 620.000 de lei pentru dotarea cu echipamente medicale performante a mai multor secţii din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva.

Rl online 0 comentarii

"Avem nevoie de aparatură modernă la spitalul judeţean pentru că medicii de acolo sunt nişte profesionişti cărora trebuie să le asigurăm echipamentele necesare cu care să lucreze. Vom continua să alocăm fonduri pentru spitalul judeţean în fiecare an. Pe construcţia bugetului pe anul 2019 ne dorim să sprijinim spitalul cu un milion de lei", a declarat marţi primarul municipiului Deva, Florin Oancea.

Pentru a putea aloca banii necesari, consilierii locali au aprobat un contract de asociere între Primăria Deva şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, în care sunt prevăzute sumele, echipamentele şi secţiile medicale care vor beneficia de fonduri: pneumologie, cardiologie, chirurgie generală, psihiatrie, neonatologie şi radiologie.

Alocările bugetare s-au făcut pe baza solicitărilor medicilor specialişti din cadrul secţiilor spitalului.

Anul acesta, Primăria Deva a mai finanţat Spitalul Judeţean cu suma de 415.000 lei, bani din care au fost cumpărate echipamente medicale sau au fost efectuate lucrări de reparaţii de strictă necesitate.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva este cea mai importantă unitate medicală din judeţul Hunedoara, iar 57% dintre pacienţii trataţi aici sunt din municipiul Deva, conform informaţiilor oficiale.

Comentarii

loading...