11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiPrimăria lui Negoiță, acționar majoritar la firma unui fost deputat PDL

Primăria lui Negoiță, acționar majoritar la firma unui fost deputat PDL

Delta ACM 93 a deținut de ani buni, chiar și înainte ca Robert Negoiță să fie edil, contracte cu Primăria Sectorului 3. Firma de construcții era cunoscută ca aparținând fostului deputat Ștefan Pirpiliu.

Preţul tranzacţiei a fost de 1 leu. Cumpărarea acţiunilor la compania Delta ACM 93 vine după ce, la începutul lunii august, societatea înfiinţată de Primăria Sectorului 3 a primit mandat pentru a cumpăra o fabrică de prefabricate cu o valoare estimată la 5 milioane de euro, de la Delta ACM 93.

Potrivit Primăriei Sectorului 3, contractul dintre firma Administrare Străzi şi compania Delta ACM 93 a fost semnat marţi. Preţul tranzacţiei a fost de 1 leu.

Astfel, omul de afaceri Florea Diaconu, care deţinea 80 la sută din acţiuni, a renunţat la 51 la sută din ele.

Cumpărarea pachetului majoritar al companiei Delta ACM 93 vine după ce, la începutul lunii august, societatea înfiinţată de Primăria Sectorului 3 a primit mandat pentru a cumpăra o fabrică de prefabricate cu o valoare estimată la 5 milioane de euro, de la Delta ACM 93.

Compania a realizat, printre altele, lucrări pentru modernizarea Pasajului Universităţii din Bucureşti, pentru renovarea Parcului Alexandru Ioan Cuza din Sectorul 3 şi a parcului Orăşelul Copiilor din Sectorul 4.

 

Cele mai citite

Eurodeputatul Nicu Ștefănuță a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, singurul eurodeputat român membru în Grupul Verzilor Europeni, a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu. Cu ocazia Zilei Mondiale a...

Neuropatie diabetică: Tipuri, simptome și cauze

Neuropatia diabetică este o complicație a diabetului care afectează sistemul nervos. Este o boală progresivă, iar simptomele se agravează în timp. Neuropatia diabetică apare atunci...

Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente, conform studiilor – Grafic

Șoferii începători sunt sfătuiți, de obicei, să-și cumpere mașini ieftine cu motoare mici pentru a căpăta experiență de condus și pentru a evita accidentele....
Ultima oră
Pe aceeași temă