Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primăria Sfântu Gheorghe arborează un steag NEGRU de Ziua Imnului Național. Reacția UDMR

Primăria Sfântu Gheorghe arborează un steag NEGRU de Ziua Imnului Național. Reacția UDMR

Un steag negru a fost arborat la Primăria Sfântu Gheorghe de Ziua Imnului, potrivit lui Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României.

Rl online 0 comentarii

UPDATE 17,30: Steagul negru a fost arborat sâmbătă pe Primăria Sfântu Gheorghe, după decesul unui cetăţean de onoare al municipiului, care primise distincţia „Pro Urbe”, a declarat, pentru Mediafax, preşedintele executiv al UDMR, Porcsalmi Balint.

„Aşa se procedează de peste 20 de ani de când se acordă această distincţie. Când moare o persoană care a primit această distincţie se arborează steagul negru în ziua decesului şi de îndepartează după înmormînatre. Steagul a fost pus sâmbătă şi va fi dat jos luni. Nu a fost nimic planificat, este o coincidenţă nefericită şi neplăcută”, a afirmat Porcsalmi.

 

Gest controversat făcut de primăria orașul Sfântu Gheorghe de Ziua Imnului Național: autoritățile locale au arborat un steag de doliul pe sediul primăriei. Poza a fost postată de Alexandru Cumpânașu, alături de un mesaj dur împotriva UDMR.

Potrivit Mediafax, Primarul localităţii şi prefectului judeţului nu au putut fi contactaţi, iar la Poliţia din localitate nu a fost depusă vreo o sesizare oficială. 

29 iulie este Ziua Imnului Naţional, iar evenimente au fost organizate cu această ocazie în întreaga ţară.

Comentarii

loading...