9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiPrimarul municipiului Galați s-a infectat cu Covid-19

Primarul municipiului Galați s-a infectat cu Covid-19

Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați, a anunțat pe Facebook că a primit vestea infectării cu noul coronavirus în urma unui test făcut zilele trecute.

„Am fost testat pozitiv cu noul coronavirus și m-am autoizolat imediat cum au apărut primele semne. Am simptome ușoare, pot să mă ocup în continuare de treburile curente ale Primăriei și sunt în legătură permanentă cu colegii din aparatul administrativ. Activitatea instituției se desfășoară în condiții normale, cu respectarea tuturor măsurilor sanitare. Sănătate multă tuturor!”, a postat Ionuț Pucheanu pe rețeaua de socializare.

Județul Galați este unul dintre cele mai afectate de Covid-19, cu peste 4.500 persoane infectate, o rată de 8,4 cazuri la mia de locuitori.

Cele mai citite

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Incident tragic la un Zoo din Kansas: o femelă de struț a murit după ce a înghițit cheile furate de la un angajat

Karen, o femelă de struț de 5 ani de la Grădina Zoologică Topeka din Kansas, a murit după ce a scăpat din țarcul ei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă