Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primul caz de infecţie cu noul coronavirus în Bucureşti

Primul caz de infecţie cu noul coronavirus în Bucureşti

În Capitală a fost depistat primul caz de infecţie cu noul coronavirus, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.

Florin Budescu 0 comentarii

Acesta este al 12-lea caz de infecţie cu noul coronavirus (COVID-19) confirmat la nivel naţional.

"Este vorba despre un bărbat din Bucureşti, în vârstă de 49 ani, care s-a întors din Italia (Roma) în data de 27 februarie, dintr-o zonă neafectată. Bărbatul s-a prezentat seara trecută la Institutul Naţional de Boli Infecţioase 'Matei Balş' cu febră, dar cu simptomatologie care nu intră în definiţia de caz COVID-19.

I s-au recoltat probe şi pentru că persoana a călătorit în Italia s-a decis să se recolteze probe şi pentru testul COVID-19", precizează sursa citată de Agerpres.

Este primul caz depistat în Bucureşti. Conform primelor sale declaraţii, bărbatul a stat în toată această perioadă la domiciliu, de la revenirea în ţară.

"Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti a solicitat izoleta pentru transportul la Institutul Naţional de Boli Infecţioase şi a demarat ancheta epidemiologică.

S-a început stabilirea contacţilor bărbatului confirmat pozitiv la noul COVID-19, după care va începe recoltarea probelor pentru testare", a precizat Grupul de Comunicare Strategică.

Comentarii

loading...