Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Procurorii DIICOT au ridicat documente de la sediul Tarom şi au făcut percheziţii la un sindicat

Procurorii DIICOT au ridicat documente de la sediul Tarom şi au făcut percheziţii la un sindicat

Procurorii DIICOT spun că au ridicat documente de la sediul Tarom şi au făcut percheziţii la punctul de lucru al unui sindicat şi în 25 de locuri din Bucureşti, Ilfov, Prahova, Dâmboviţa şi Braşov, în dosarul de delapidare şi corupţie

Rl online 0 comentarii

În acest caz se desfăşoară urmărirea penală "in rem".

Procurorii DIICOT - Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară de la Direcţia de Poliţie Transporturi, au făcut, marţi dimineaţă, 25 de percheziţii domiciliare (14 în Bucureşti, 7 în Ilfov, două în Prahova şi câte una în Dâmboviţa şi Braşov), într-o cauză în care se efectuează urmărirea penală "in rem" sub aspectul săvârşirii de către mai multe persoane a unor fapte de delapidare şi corupţie, se arată într-un comunicat de presă trasmis de DIICOT.

"De asemenea, în conformitate cu art.170 cod procedură penală, procurorii DIICOT - Structura Centrală procedează la ridicarea de înscrisuri de la sediul unei companii aeriene şi efectuează o percheziţie la punctul de lucru al unui sindicat", scrie în comunicat.

Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor de transporturi din Bucureşti, Constanţa şi Braşov, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, Direcţiei de Investigaţii Criminale şi al luptătorilor S.I.A.S. din Poliţia Română.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale.

Percheziţiile DIICOT au avut loc la sediul Tarom şi la mai multe persoane, între care un lider sindical, într-un dosar de delapidare care ar viza achiziţionarea de piese de schimb pentru avioane.

Comentarii

loading...