17.4 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăȘtirile zileiPrognoză specială pentru Capitală

Prognoză specială pentru Capitală

“Cerul va fi senin în prima parte a intervalului, apoi va deveni variabil. Vântul se va intensifica începând cu dimineaţa zilei de vineri (18 septembrie) şi va atinge viteze la rafală, în general de 40 – 50 km/h. Temperatura minimă va fi de 15 – 17 grade, iar cea maximă mai scăzută decât în ziua precedentă şi se va situa în jurul valorii de 25 de grade”, precizează meteorologii.

ANM a emis joi o atenţionare Cod galben de vânt puternic în 10 judeţe din sudul şi estul ţării, valabilă până vineri la ora 16:00.

Astfel, începând de vineri dimineaţa, în Dobrogea şi în jumătatea estică a Munteniei vor fi intensificări ale vântului cu viteze de 55 – 65 km/h şi izolat în jur de 70 km/h, îndeosebi pe litoral.

Judeţele atenţionate de meteorologi sunt: Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomiţa, Călăraşi şi Constanţa.

Potrivit meteorologilor, intensificări ale vântului vor fi şi în regiunile vestice şi pe arii mai restrânse în rest, în general, cu viteze de 45 – 55 km/h. De asemenea, temperatura va scădea accentuat, iar la finalul săptămânii vremea va deveni răcoroasă în timpul nopţilor şi dimineţilor. În depresiunile intra-montane izolat vor fi condiţii de brumă. 

Cele mai citite

Insomnie și stres: probleme gestionate prin masaj. Beneficii și detalii despre saloanele de masaj

Noaptea, gândurile nu-ți dau pace. Ziua, oboseala te prinde din urmă, iar tu nu mai dai randament. Relaxează-te la un salon de masaj! Află...

O persoană a fost găsită moartă, în urma unui incendiu în sectorul 2. FOTO

UPDATE: Incendiul produs la două case din Sectorul 2 al Capitalei a fost localizat, iar pompierii lucrează la decopertare în vederea lichidării focarelor rămase,...

Cătălin Drulă atrage atenția: “Datoria publică a ajuns la 52,4% din PIB”

Președintele USR, Cătălin Drulă, a adresat marți o solicitare către premierul Marcel Ciolacu, cerând prezentarea „de îndată” a unui plan de reducere a cheltuielilor....
Ultima oră
Pe aceeași temă