12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecial'Daimler Chrysler" si extinde fabrica din Cugir

'Daimler Chrysler” si extinde fabrica din Cugir

Compania “Daimler Chrysler” isi extinde activitatea in orasul Cugir din judetul Alba. Intentiile societatii germano-americane privesc extinderea capacitatilor de productie prin achizitionarea unor active aflate in adminsitrarea SC “Parcul Industrial Cugir” SA, avand ca actionar unic Consiliul Judetean Alba.
Administratia judeteana a aprobat, in ultima sedinta, un proiect de hotarare privind reducerea capitalului social al SC “Parcul Industrial Cugir” SA cu 1,15 miliarde lei, reprezentand contravaloarea unor active care urmeaza a fi vandute firmei “Star Transmission” SRL Cugir.
Aceasta societate are ca si actionar majoritar concernul “Daimler Chrysler”, iar ca actionar minoritar Compania “Romarm”.
Reprezentantii “Star Transmission” au mentionat, in adresele prin care solicita avizul pentru achizitionarea terenurilor din Cugir, ca in momentul de fata se concureaza pentru noi comenzi, care ar putea duce la triplarea personalului angajat.
In prezent, in cadrul “Star Transmission” lucreaza 300 de angajati. Activitatea acestora este reprezentata de fabricarea rotilor dintate si a pieselor pentru autorismele Mercedes, valoarea exporturilor lunare cifrandu-se la 1 milion de euro.

Cele mai citite

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...
Ultima oră
Pe aceeași temă