13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecial"Tata Jean" a strans 20 de oameni de afaceri in conducerea Clubului...

“Tata Jean” a strans 20 de oameni de afaceri in conducerea Clubului “Gloria” Bistrita

Un numar de 20 de oameni de afaceri au fost cooptati, incepand de miercuri, in structurile de conducere ale echipei “Gloria” Bistrita.
La Adunarea Generala extraordinara a membrilor fondatori si asociati ai Asociatiei Club Fotbal “Gloria 1922” Bistrita, prezidata de Jean Padureanu, au fost cooptati drept membri ai AGA un numar de 20 de persoane printre care managerul general al SC “Rombat” Ð Ioan Repede, directorul general al grupului de firme “Teraplast” GP, omul de afaceri Ioan Moldovan, care face parte din topul celor mai bogati 300 de romani, si multi altii.
Jean Padureanu a declarat ca noii membri trebuie sa faca parte din conducerea clubului intrucat contribuie cu bani la bunul mers al acestuia si trebuie sa aiba un control al investitiilor facute.
Tot in acelasi cadru, a fost ales si un Consiliu Director, format din 11 persoane, printre care si Jean Padureanu, si care sa aiba rol de decizie.
Membrii noului Consiliu au propus ca sa se faca deosebirea intre organele de decizie si cele executive. Din aceasta structura fac parte presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Bistrita-Nasaud, Vasile Bar, Ioan Cincea Ð director “Darimex”, finantator principal al “Gloriei”, Ioan Repede Ð “Rombat”, Dorin Stoian Ð “Comelf”, si Emanoil Viciu – “Teraplast”, alaturi de alti cativa oameni de afaceri locali.
Noile structuri de conducere vor face demersurile necesare pentru constituirea unei societati comerciale pe actiuni si reorganizarea activitatii fotbalistice profesioniste din ACF “Gloria 1922” Bistrita in cadrul noii entitati. Pentru acest lucru, sunt necesare aproximativ 8 luni, perioada minima pentru demersurile legale.

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă