23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialAparitii editoriale

Aparitii editoriale

“Ideal Decor”

Cabral este invitatul “Ideal Decor” la rubrica “Interviu VIP”: televiziunea il pasioneaza, iar fiica sa il face fericit!
Rubrica “Tendinte” va ofera posibilitatea de a experimenta senzatiile marii, in decoruri elegante, vesele sau rustice, apropiate personalitatii fiecaruia. Mobilierul in stil pop-art, in culori vii, cu un design deosebit, aminteste de farmecul anilor '60. Arhitectul Mircea Schlotter ne dezvaluie in ce consta prestigiul sau: originalitate sustinuta de stil si o personalitate puternica.
La “Destinatie si stiluri” ne intalnim cu biblioteca ideala, ca element de individualizare a spatiului de locuit. “ID verde” ne indeamna sa ne bucuram de natura si de florile de camp, precum si de umbra binefacatoare a pavilioanelor si umbrelelor.
Alte subiecte interesante din “Ideal Decor”, iulie-august: shopping – balansoare si fotolii, detalii despre estetica si arhitectura ferestrelor, informatii despre peretii interiori si separarea spatiilor intr-o locuinta, ajutorul in bucatarie si robotii.

“O istorie a amantelor”

Elizabeth Abbott marturiseste, in prefata cartii sale intitulate “O istorie a amantelor”, ca “supravietuitoarele selectiei au fiecare cate o poveste, care este in acelasi timp singulara, dar si comuna multor femei. Vin din toate epocile si locurile, din toate clasele sociale si castele, au culori si conditii sociale diverse. Sunt aristocrate si sclave, neveste, mame si fete batrane, locuiesc in colibe, haremuri, case sau conace. Unele sunt celebre, de obicei datorita relatiilor lor, in timp ce altele mai pot fi evocate numai datorita amintirilor amantilor…” Volumul a aparut la Editura Lider, in traducerea Stefanei Totorcea.

“Elisabeta I – regina virgina”

Cunoscuta ca o scriitoare ce poseda inconfundabila capacitate de a surprinde in detaliu gesturi, situatii, intamplari, Carolly Erickson reuseste sa electrizeze perceptia cititorilor prin descrieri fidele timpului istoric, in nuante pline de culoare. Autoarea o readuce la viata pe celebra regina a Angliei Elisabeta I, relevand-o ca pe o explozie de vitalitate si violenta, imbinata cu eleganta si diplomatie. Volumul a aparut in colectia “Biografii celebre”, Editura Lider-Sirius.

Cele mai citite

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Anunțul zilei în Bundesliga! Xabi Alonso și-a decis viitorul: „Acesta este locul potrivit pentru mine”

Antrenorul spaniol Xabi Alonso a confirmat vineri, într-o conferință de presă, că va continua pe banca formației germane Bayer Leverkusen şi în sezonul viitor,...
Ultima oră
Pe aceeași temă