Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Au inceput reparatiile

Conform declaratiilor sefului Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, prof. Dima Zainea, au demarat lucrarile de reparatie a celor doua unitati de invatamant grav avariate de inundatiile din luna iulie. Astfel, la scoala din Ivrinezu, pentru ...

Rl online 0 comentarii

Conform declaratiilor sefului Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, prof. Dima Zainea, au demarat lucrarile de reparatie a celor doua unitati de invatamant grav avariate de inundatiile din luna iulie. Astfel, la scoala din Ivrinezu, pentru care a fost solicitata suma de 1 miliard lei vechi, s-au inceput lucrarile pentru refacerea acoperisului. Acesta a fost deteriorat aproape in intregime, fapt ce prezenta pericol pentru intreaga cladire. Pentru unitatea de invatamant din Saraiu, fondurile alocate - 500 milioane lei vechi - nu sunt suficiente, insa lucrarile continua. Aceasta scoala a fost grav afectata de inundatii. Apa a patruns in toate salile de clasa si a avut un nivel de pana la 60 de centimetri. A distrus podelele, mobilierul si s-a infiltrat in peretii cladirii. Lucrarile la cele doua scoli se vor finaliza pana pe data de 12 septembrie.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...