12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialBucurestenii vor patina de sarbatori la Piata Unirii

Bucurestenii vor patina de sarbatori la Piata Unirii

Ieri, la Piata Unirii a fost inaugurat Ice Park, primul patinoar artificial mobil din Romania care va functiona pe toata perioada sarbatorilor de iarna. Bucurestenii, si nu numai ei, vor putea patina in centrul Bucurestiului si vor asista la spectacole, jocuri, discoteca si concursuri sportive.
Patinoarul are o suprafata de 600 de metri patrati, iar langa el au fost amenajate spatii de unde vizitatorii vor cumpara produse de sezon si alimentare. Acesta este primul patinoar artificial mobil de mari dimensiuni instalat intr-o zona ultracentrala a unui mare oras din Romania, cu patine de inchiriat si vestiar.
In Ice Park au fost montate o scena de aproximativ 15 metri patrati, un brad impodobit cu inaltimea de 10 metri, terase pentru bar si catering. Organizatorii vor oferi un program complex de evenimente atat in cursul saptamanii, cat si in weekend-uri. Vizitatorii vor asista la reprezentatii teatrale si de muzica live, jocuri si concursuri de bowling pe gheata, carnaval cu premii pentru copii, basket ice/fotbal ice – fara patine, cu mijloace de protectie speciale. In Ice Park vor mai fi organizate demonstratii si concursuri sportive, demonstratii de dans profesionist, concursuri de patinaj artistic pentru amatori, hochei, curse de obstacole pentru amatori. Tinerii vor dansa la discoteca, programul fiind animat de un DJ, iar perechile vor participa la Cupidon Party, unde vor avea ocazia sa castige diferite premii. Animatoarele pe gheata vor intretine atmosfera de sarbatoare, in timp ce copiii se vor strange in jurul lui Mos Craciun.
Intregul program se va desfasura pe fondul muzicii ambientale si a jocurilor de lumini. Accesul la Ice Park va fi liber, cu exceptia patinatorilor, care vor achita o taxa de 100.000 de lei pentru accesul pe gheata timp de doua-trei ore si 100.000 de lei pentru inchirierea de patine.
Ice Park, organizat de municipalitate, este un proiect modern de divertisment care se va transforma intr-o traditie si se adreseaza in egala masura tuturor cetatenilor Bucurestiului si din zonele limitrofe.

Cele mai citite

Sorana Cîrstea, în turul trei la Madrid, după o victorie în trei seturi în fața filipinezei Alexandra Eala

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al treilea la Mastersul de la Madrid, după ce a învins-o în trei seturi pe filipineza Alexandra Eala,...

Crește cu 50% numărul de muncitori filipinezi așteptați în România anul acesta

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei Filipino-Române organizate de curând în Filipine, de către Departamentul de Muncitori Migranți, din cadrul Guvernului Filipinez, a...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...
Ultima oră
Pe aceeași temă