Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Chioscuri de presa si un service auto, dezafectate

Ieri dimineata, inspectorii sectorului 6, insotiti de echipe si de utilajele Administratiei Domeniului Public, s-au deplasat pe str. Aleea Timisul de Jos nr. 2, din cartierul Drumul Taberei, pentru a dezafecta mai multe chioscuri ilegale. ...

Rl online 0 comentarii

Ieri dimineata, inspectorii sectorului 6, insotiti de echipe si de utilajele Administratiei Domeniului Public, s-au deplasat pe str. Aleea Timisul de Jos nr. 2, din cartierul Drumul Taberei, pentru a dezafecta mai multe chioscuri ilegale. Proprietarii acestora au ignorat sistematic somatiile adresate de autoritatea locala. Una dintre constructii gazduia un service auto, incalcand prevederile Legii 50/1991. Tot fara autorizatie de construire erau si alte doua chioscuri abandonate pe domeniul public, cu destinatie de spatii comerciale. Inspectorii primariei s-au deplasat apoi in Bd. Timisoara nr. 7, pentru a dezafecta doua chioscuri de presa ilegal amplasate si abandonate pe domeniul public. "Reprezentantii Directiei Inspectie Generala l-au sanctionat contraventional, cu o amenda de 10 milioane, pe proprietarul unui imobil situat pe strada Copacului nr. 7, care executase ilegal lucrari de supraetajare. De asemenea, tot o amenda de 10 milioane de lei a primit proprietarul unui imobil situat pe Bd. Timisoara nr. 17, deoarece a facut modificari interioare in lipsa autorizatiei de construire", a declarat Daniel Istrate, directorul Directiei Inspectie Generala.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...